Casa Legal

cartouche
call service

Casa Legal is de eerste vzw van advocaten in België. De advocaten van de vereniging delen de wens om deel te nemen aan een positieve maatschappelijke verandering door een alternatieve manier van rechtsprakijk voor te stellen. 

We willen het beroep van advocaat op een positieve manier veranderen met een alternatieve en multidisciplinaire aanpak, die meer is aangepast aan de behoeften en de realiteit op het terrein. Naast de gebruikelijke diensten van advocaten, biedt Casa Legal, indien nodig, aanvullende ondersteuning ter plaatse door maatschappelijke werkers, maar op langere termijn ook door psychologen en andere disciplines. 
 

We werken een beetje zoals een medisch centrum, maar met een juridisch, administratief of relationeel probleem als startpunt in plaats van een medisch probleem. Door een innovatieve en allesomvattende aanpak van ons beroep, is ons doel de verdediging en ondersteuning van onze cliënten te verbeteren. 

Als innovatief project bevindt Casa Legal zich in een fase van experimenteren en constante evolutie. De vereniging is momenteel op zoek naar een advocaat die voornamelijk werkzaam is op het gebied van vreemdelingenrecht, personen- en familierecht en in de andere domeinen waarin de vereniging actief is. 
 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *