Caluwaerts Uytterhoeven

cartouche
call service

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Sinds de oprichting in 2001 heeft het kantoor een voortdurende groei gekend en advies verleend aan een toenemende lijst van (inter)nationale cliënten. 

Let’s get things clear is ons motto. Ons gedreven team van 31 advocaten begeleidt u doorheen complexe juridische vragen bij de opmaak van contracten, zorgt voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseert u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren.
 

Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen. Wij staan echter ook ter beschikking voor particulieren die behoefte hebben aan nauwgezette juridische begeleiding in onze vakdomeinen. Ons kantoor behandelt voortdurend dossiers met een internationaal karakter. Als lid van LawExchange International kunnen we hiervoor beroep doen op een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde advocatenkantoren over heel de wereld. 

We houden het cliënteel regelmatig op de hoogte van de laatste juridische evoluties via nieuwsbrieven, berichten op de website en sociale media.
 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *